Airless festékszóró pisztoly

★★★★☆

Gondolom, valami airless festékszóró pisztoly vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb airless festékszóró pisztoly kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül Airless festékszóró pisztoly?

Megjelenik egy hordozható airless festékszóró pisztoly nedves és száraz funkciójú járművekhez. A készülék két mosható és eltávolítható HEPA szűrővel van felszerelve. A HEPA szűrő azon az elven működik, hogy a levegő szűrése speciális anyagon keresztül szálakkal történik. Az ajánlathoz Használat előtt a készüléket csatlakoztatni kell a cigarettagyújtóhoz. Be- és kikapcsolhatja a Start gombbal. A LED-fény olyan kiegészítő világítás, amely lehetővé teszi az autó belső tisztítását sötétben is. Ez lehetővé teszi a nedves és száraz takarítást.

A Stiftung Warentest azt kritizálja, hogy néhány kínai vákuumrobot-alkalmazás túl sok adatot gyűjt (hakinmhan / Adobe Stock). A szívórobot használata előtt a padlót meg kell szabadítani laza kábelektől, kis alkatrészektől és érzékeny tárgyaktól, vagy a megfelelő no-go területeket az alkalmazás határozza meg. . A rojtos szőnyegek a szívórobot természetes ellensége, mert a béren eszik. Szívás után érdemes üríteni a szennyeződés-gyűjtő tartályt, hogy a szívórobot a túltöltés miatt idő előtt ne állítsa le a következő használatát.

Ez a modell a Miele Vortex technológiának köszönhetően az erős tisztítási teljesítményt is lenyűgözi, és a HEPA AirClean Lifetime Filterrel is felszerelt. Az Eco TeQ Plus fúvóka optimális porfelszívódást is biztosít. A modell döntő tényezője a rugalmas Parquet Twister, amely finoman szívja az érzékeny kemény padlókat.

A legtöbb esetben az autó kéziszámítógépeket szállítózsákokkal szállítják, amelyekben nemcsak maga a készülék, hanem különféle kiegészítők, például kefék és fúvókák is tárolhatók. A legtöbb modell airless festékszóró pisztoly, amelyre még aljzat sem szükséges. Ezek különféle, környezetbarát NiMh akkumulátorokkal vannak felszerelve, amelyek nagy számban elérhetők mindenhol. Megfelelő töltőállomást szállít az akkumulátorral, amelyet asztalra vagy falra lehet felszerelni.

De a törlő funkcióval rendelkező szívórobot nagyon érdekes lehet Önnek, mint kedvtelésből tartott állatok tulajdonosának, de ezen a ponton világosan hangsúlyozni akarjuk: a hibrid modellek törlési teljesítménye mindig javul, de jelenleg nem helyettesíti a padló törlését kéz.

Bennfentes tipp: Ami jó a szívótörlő robot számára, az az akkumulátor porszívójára is jó, törlő funkcióval. Mivel ez a tisztítószer gyengéd az anyagra, és az anyag hasonló mindkét típusú eszközhöz.

Egy másik részlet, amely nagyon fontos a airless festékszóró pisztoly kiválasztásakor, a teljesítmény. Amikor elolvassa az egyik specifikációját, látjuk, hogy a teljesítmény meg van határozva. Bár fontos konzultálni velük, ezt a számot útmutatóként kell figyelembe vennünk. Ez nem valami, ami mindig azt mondja nekünk, hogy egy modell erősebb-e.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben