20 literes háti permetező

★★★★☆

Gondolom, valami 20 literes háti permetező vagy valami nagyon hasonlóval kapcsolatos dolgot keres. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb 20 literes háti permetező kapcsolatos termékeket nagyszerű áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Top 10 legjobban

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül 20 literes háti permetező?

Az akkumulátorral ellátott 20 literes háti permetező egyedi értékesítési ponttal rendelkezik. Elvileg ideálisak az akkumulátor működéséhez, mivel csak korlátozott ideig használják, majd újratölthetők. A kábeltől elkülönítve még függetlenebbé, rugalmasabbá és mobilabbá válik. Az akkumulátorral működő szívás meddig működik a beállított szívószilárdságtól. Ha az akkumulátor a legerősebb szakaszban gyakran éri a töltőállomást néhány perc múlva, akkor alacsony szintű egyszerű porszívózás gyakran lehetséges majdnem egy órán keresztül. Az akkumulátor porszívók világosan megmutatják, mire általában alkalmasabbak. Ahol a mobilitás fontos, és ahol nem annyira kell tisztítani, ezek az eszközök helyesek. Tehát ideálisak kis apartmanokhoz. Használhatók azonban speciális feladatokhoz kiegészítő eszközként is.

Ha allergiás beteg, fontos, hogy lakásában a padló jól és gyakran tisztítható legyen. A robusztus anyagok, például a csempe vagy a kő ideálisak erre. Végül is a tisztítást minden második nap körül kell elvégezni, és ez túl sok lehet egy filigrán fapadló számára.

A szőnyegekkel ellátott helyiségekben az atkák koncentrációja magasabb, mint a törölhető padlón, de a szőnyeg erősebben köti az allergéneket. Annak érdekében, hogy a finom porszennyezés a lehető legalacsonyabb legyen a helyiség levegőjében, a bútorokat legjobban speciális pormentesítő ruhákkal tisztítják. Ezek a kendők mágneses módon vonzzák a ház porát elektrosztatikus erőik révén, majd beillesztik a szabadalmaztatott méhsejtszerű szerkezetbe. A por letörlése után egyszerűen dobja a ruhát és a por allergiákat a kukába.

Ha azt tervezi, hogy a 20 literes háti permetező csak az autó belsejéhez használja, akkor a szívóerő nem feltétlenül olyan fontos. Ezért jobb lenne, ha a vezeték nélküli típust választja. Ez jó munkát fog végezni, és az általa kínált hordozhatóság sok esetben hasznos lesz. Válasszon egy hosszabb akkumulátor-élettartamú modellt. Kívánatos a vezeték nélküli mobilitása, de nem akarja, hogy az akkumulátor kiürüljön, miközben tisztítja az autóját. A töltés megszakítása frusztráló és időigényes.

Röviden bemutatjuk a tesztgyőztest és néhány izgalmas alternatívát. Részletesebb információkat talál az egyes termékekről, valamint általános információkat és tippeket széles körű vásárlási tanácsokban.

A Stiftung Warentest azt kritizálja, hogy néhány kínai vákuumrobot-alkalmazás túl sok adatot gyűjt (hakinmhan / Adobe Stock). A szívórobot használata előtt a padlót meg kell szabadítani laza kábelektől, kis alkatrészektől és érzékeny tárgyaktól, vagy a megfelelő no-go területeket az alkalmazás határozza meg. . A rojtos szőnyegek a szívórobot természetes ellensége, mert a béren eszik. Szívás után érdemes üríteni a szennyeződés-gyűjtő tartályt, hogy a szívórobot a túltöltés miatt idő előtt ne állítsa le a következő használatát.

A 20 literes háti permetező hosszú ideje táskák nélkül volt a piacon. Ennek két oka van: először is, hosszú távon olcsók, mert a fogyasztóknak: belül nem kell új zsákokat vásárolniuk. Ezenkívül a technológiának biztosítania kell, hogy a szívóerő még évek után sem veszítsen el. Sajnos nem mindig ez a helyzet. A zsák nélküli ciklon szívópoharak úgy működnek, hogy a beszívott levegőt több örvénybe helyezik egymás után. A magas centrifugális erők miatt a szennyeződés elválasztódik a levegőtől és egy gyűjtőtartályba esik. A végén finom porrészecske-szűrőt használnak, amely elfogja a legkisebb szennyeződéseket. A kavargó szakaszok számától függően az eredmény közepes vagy kiváló. Pozitív módon értékelhető, hogy a zsák teljesítménye csak akkor csökkenhet, ha a gyűjtőtartályt feltöltik. Számos kicsi eszköz - például egy - magas, zümmögő hangja azonban idegeire hathat. Különösen egy autóba szopás esetén a háttérzaj elég kellemetlen lehet. Mi is észrevette: A gyűjtőedények mosása általában nehézkes. Ezért a táskák továbbra is népszerűek. Az előnye, hogy gyorsan és tisztán megváltoztatható. Ehhez minél teljesebb a porzsák, annál több. Ezenkívül a porzsákok nem olcsók. Egyrészt lélegzőnek kell lenniük, másrészt nem szabad átengedni szennyeződés-részecskéket, bármennyire is kicsi. Annak érdekében, hogy ne kerüljön porvészhelyzet, ha a belső teret egyvel szopják, általában több szűrési szint előnyösebb. A porzsák az első szűrő a szennyeződés, a pollen és az atkák ellen. Ezt követi a motorvédő szűrő. Ha szakad, a motorvédő szűrő megvédi a motort a szennyeződésektől, ami súlyos károkat okozhat. A harmadik szűrő a kipufogócső előtt fekszik. Ez elnyeli az utolsó szennyeződést, mielőtt a levegő visszakerülne a jármű belsejébe. Az allergiában szenvedők számára a jó szűrés alapvető vásárlási érv, mivel a finom por irritálja a légutakat és a tüdőt. Különösen a szénanátha-betegek esetében: a poros autó belseje horror forgatókönyv.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben