A Tisza-tó, mint horgászparadicsom

Magyarország egyik legszebb, legváltozatosabb horgászvize a Tisza-tó. Évről-évre számos hazai és külföldi horgász teszi próbára a szerencséjét. A hatalmas vízterület a lehetőségek széles tárházát biztosítja: foghatunk itt hatalmas nyurgapontyokat, harcsát, süllőt, balint, csukát. A keszegezők sem csalódnak, a Tisza fehérhal állománya is jelentős.

Az utóbbi évtizedben a szezon igencsak kitágult, a korábban kevésbé látogatott hidegebb hónapok ragadozó halai is egyre több embert vonzanak. A téli süllőhorgászat eredményességének híre már a határokon túlra is eljutott, és továbbra is számíthatunk a léki horgászat során fogható csukákra és sügerekre.


Vendéglőnk tulajdonosa, Molnár Ferenc is szenvedélyes horgász, rendszeresen vallatja az élő folyó és az ártér vizeit. Szép fényképek, trófeák jelzik, nem is eredménytelenül. Ha csak ideje engedi, csónakba száll és horgászik. Időnként be sem dob, csak élvezi a természet szépségeit, átveszi nyugalmát s beszívja illatait.

A Molnár Vendéglőbe nem csak a hatalmas választék és az igényes konyha miatt érdemes a horgászoknak betérni, de a Tisza-tó horgászatával kapcsolatos naprakész információkat is kaphatnak.

Hol érdemes éppen pontyra etetni? Megkezdődött már a küsz ívása? Fogják már a Borzonaton a csukát? Melyik részen fogtak mostanában nagyobb harcsát? Bizony, a megfelelő információ birtoklása már fél siker!

 

Molnár Vendéglő
Minden jog fenntartva! © 2004-2016